lördag 18 oktober 2008

Bandyhall i Stockholm en het potatis

DN skriver att "Så länge det finns bandytider är det oansvarigt att bygga bandyhall". Detta är ett uttalande från folkpartisten Madeleine Sjöstedt, som härmed verkar tycka att bandyn i Stockholm bör dras ner i smutsen, då det inom inte allt för många år kommer krävas en hall för att Hammarby ska kunna spela i högsta serien. Och på ännu kortare sikt, så kommer det krävas om man vill ta sig till Studenternas (eller var nu SM-finalen kommer spelas i framtiden). Hoppas Stockholm lyckas enas för att bygga hall, och det snabbt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skandal är ordet från den där Malin, typiskt att det alltid skall komma från en icke bandyintresserad, SKÄMS. Hela bandy Sverige välkomnar en bandyhall i Stockholm. Ut med sådana som Malin, skäms en gång till. Erik Stål är Bandy freak i Dalarna. Ge inte upp om hallen, kämpa vidare.

Anonym sa...

Bandyförbundet vet mycket väl hur mycket HIF har betytt för bandyn, inte minst genom all uppmärksamhet i rikstidningarna.

Stockholm är viktigare för bandyn än var bandyn är för Stockholm. Bandyförbundet bör inte ge sig i ett chicken race med Stadshuset.

Nu är det knappast så att det är frågan om ishallar som gör att bandyn är mindre än ishockeyn ekonomiskt och publikmässigt i världen.

Jag tycker dessutom inte att idrottsförbund ska kunna diktera vad kommunerna ska bygga. Vad blir det nästa gång? Krav på extra stora och sköna fåtöljer?